Fordele ved pasning af kæledyr i eget hjem…

Pasning af kæledyr i eget hjem er ofte den bedste løsning.

  • Det er langt fra alle kæledyr, som er egnet til at blive passet i dyrepensioner.
  • Dit kæledyr kan blive stresset og utryg ved at blive flyttet og opholde sig uden for hjemmet og fremmede steder, hvor der oftest også lugter. Derfor er det bedst at lade den blive hjemme og passes i hjemmet, hvor den er tryg og i vante omgivelser.
  • Dit kæledyr får hvilet i normal rytme og sin naturlige adfærd i vante og trygge omgivelser
  • Professionel aktivering tilpasset dit kæledyrs behov, evt. flere gange om dage
  • Ingen risiko for diarre da kæledyret/-ene får deres vante foder
  • Ved pasning i eget hjem undgår du, at dit kæledyr bliver syg under transport, stresset i fremmede omgivelser eller får sygdomme fra andre dyr.

 

Et eller flere daglige besøg?

De fleste kæledyr er vant til at være mange timer alene hjemme, når vi er på arbejde eller går til fritidsaktiviteter. Så dyrene bruger det meste af tiden på at sove og slappe af i vante omgivelser. Ønsker du flere besøg om dagen, har du også mulighed for at vælge dette.

Dyr har ikke det ikke samme tidsbegreb som mennesker og keder sig som udgangspunkt ikke, hvis de bliver korrekt aktiveret under besøgene.

Ingen hunde er tjent med kun ét besøg dagligt. Jeg vil gerne komme og tilse din hund 1 til 2 gange dagligt, men da egnens hundepensioner bedre kan socialisere din hund med andre hunde og tager samme pris, bør du overveje en pension hvis du er på rejse i en-to uger. Derimod er det din fordel at have tegnet abonnement hos MyPetCare så din hund er sikret pasning ved akut opstået situationer – eller dit kursus i København trækker ud en dag eller to er vi selvfølgelig klar til varetage en god pasning for din hund.

 

Bliv klogere på…

Derfor bør din kat altid have adgang til græs

Derfor bør du tilbyde din hund groft græs